header_04.jpg

Assistente

Onze assistentes Loes Verwayen en Debby Torgensen, zij zijn het eerste aanspreekpunt van de praktijk. U kunt bij hen terecht voor het maken van een afspraak op het spreekuur, het aanvragen van visites, het aanvragen van herhaalrecepten etc. Ook doen zij medische handelingen waarvoor u bij hen een afspraak kunt maken zoals bloeddruk meten, hechtingen verwijderen, urine nakijken.

Praktijkverpleegkundige (POH-Somatiek)

De praktijkverpleegkundige Rita Dwars heeft een aantal dagdelen per week spreekuur. Zij doet voornamelijk de controlespreekuren voor mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk en COPD. Er is regelmatig overleg tussen de praktijkverpleegkundige en de artsen.

POH-GGZ 

Emiel Bosscher, Sita Hoogland en Judith van der Kooij-Klein zijn in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ. Zij zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het inventariseren van psychische klachten, zoals rouw, spanningen, angst, somberheid, relatieproblemen, verslaving, onbegrepen lichamelijke klachten of problemen met chronische ziekte. Zij kunnen kortdurende begeleiding of behandeling van deze klachten in de huisartspraktijk bieden. Daarnaast adviseren zij ten aanzien van een eventuele vervolgbehandeling.

Emiel Bosscher heeft spreekuur op woensdag, donderdagmiddag en donderdagavond

Sita Hoogland heeft spreekuur op donderdag.

Judith van der Kooij-Klein heeft spreekuur op maandag en dinsdag.

U kunt voor hen na verwijzing van de huisarts een afspraak maken bij de assistente.