Beste patiënten,

Met dit bericht willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke verandering binnen Huisartsenpraktijk ter Hart & Maarschalk, die per 1 oktober 2023 van kracht zal zijn. Dr. ter Hart en Dr. Maarschalk, hebben besloten om hun werkzaamheden te beëindigen. Dit betekent dat zij vanaf genoemde datum niet langer werkzaam zullen zijn en Huisartsenpraktijk ter Hart & Maarschalk op zal houden te bestaan.

Dit zal voor velen wennen zijn en wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat uw zorg en behandeling soepel worden voortgezet. Wij willen u geruststellen dat alle werkzaamheden binnen onze huisartsenpraktijk zijn overgedragen aan deskundige collega huisartsen binnen het gezondheidscentrum De Orderbron. U kunt ervan verzekerd zijn dat zij ervaren en bekwaam zijn om u de optimale zorg te bieden die u gewend bent.

Vanaf 1 oktober 2023 zullen de collega huisartsen binnen Gezondheidscentrum De Orderbron uw nieuwe aanspreekpunt zijn. Zij zullen uw medische dossiers inzien en verder werken aan uw gezondheidszorg. U wordt vriendelijk verzocht om voor toekomstige afspraken en medische vragen contact op te nemen met de praktijken van onze collega`s.  Zij staan voor u klaar om u verder te helpen en uw zorgbehoeften te regelen. Wie uw nieuwe huisarts is staat vermeld in de brief die u zal hebben ontvangen.

Wij willen graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor het vertrouwen dat u in Huisartsenpraktijk ter Hart & Maarschalk heeft gesteld gedurende de jaren. Het was een eer en voorrecht om u te mogen behandelen. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mededeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met  Huisartsenpraktijk ter Hart & Maarschalk (tot 1 oktober) of met de praktijk van uw nieuwe huisarts (na 1 oktober).

Wij sluiten dit hoofdstuk dankbaar af en vertrouwen volledig op de professionele zorg die u zult ontvangen van de collega huisartsen binnen Gezondheidscentrum De Orderbron. Uw gezondheid staat voorop en wij verzekeren u dat zij de hoogwaardige zorg zullen leveren waarvan u afhankelijk bent.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en begrip in deze overgangsperiode.

Met vriendelijke groet,

Het team van Huisartsenpraktijk ter Hart & Maarschalk