Nieuwe patienten

De praktijk is gesloten voor nieuwe patienten.

Huisarts ter Hart & huisarts Maarschalk

terhart maarschalkWij zijn een huisartsenechtpaar en hebben sinds juli 2008 deze praktijk overgenomen. Wij streven ernaar om u laagdrempelig en zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Als u voor een afspraak belt kunt u meestal nog dezelfde dag terecht. Indien u niet in staat bent om op de praktijk te komen en er een visite nodig is, kan dit in overleg met de assistente ingepland worden. Mocht u nog vragen hebben na het bekijken van onze website dan kunt u contact opnemen met de assistente.

Huisarts ter Hart is 2 dagen per week in de praktijk aanwezig, huisarts Maarschalk 2,5 dag. U kunt bij het maken van een afspraak, indien u dat wenst, uw voorkeur aangeven.

Praktijk

De praktijk is geopend op werkdagen van 08:00-17:00. Wij zijn de gehele dag telefonisch bereikbaar. Voor het maken van afspraken verzoeken wij u om voor 10.30 uur te bellen. U krijgt dan in de meeste gevallen de vaste praktijkassistente aan de telefoon en vragen en verzoeken kunnen dan sneller worden afgehandeld.

Op donderdagmiddag is de praktijk vanaf 12:00 gesloten. Bij dringende zaken kunt u terecht bij de waarnemende praktijk van dr. Ühl-Jonker telefoonnummer 055-3553801 (Spoed: keuze 1)

Spreekuur en visites

Voor het maken van afspraken op het spreekuur, het aanvragen van visites of het aanvragen van herhaalrecepten kunt u bellen met de assistente. Wij zijn de gehele dag telefonisch bereikbaar, wij verzoeken u graag om bij voorkeur voor 10.30 uur te bellen, u krijgt dan in de meeste gevallen de vaste praktijkassistente aan de telefoon. Tel 055 3554678.

Ook voor uitslagen en korte andere vragen kunt u bellen met de assistente. Indien de uitslag meer toelichting vereist of indien u om andere redenen de huisarts zelf wilt spreken wordt u , zn op uw verzoek, op de telefonische terugbellijst gezet en zal de huisarts uw zelf terugbellen tussen 13:00 en 14:00 uur.

Spoedgevallen

In geval van medische spoed kunt u na het bellen van het praktijknummer (3554678) via het keuzemenu (kies 1) direct met de spoedlijn worden doorverbonden.

Voor dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden neemt uw contact op met de Spoedpost Apeldoorn via Tel. 085-079 1110 (avond/nacht/weekend)